BOSCH&DUIN

BOSCH&DUIN

bed&breakfast

De omgeving en de stadjes in de buurt bieden veel mogelijkheden voor bezichtigingen, een wandeling, een heerlijke lunch of diner en om te winkelen.

Brielle

De oude stad met historische haven in het westen van Voorne-Putten. Nog steeds zie de typische vormen van de traditionele verdedigingsstructuur, met stadswallen, je kunt er het Historisch museum bezoeken, de oude kerk uit de 14e eeuw of om gewoon een drankje drinken in De Hoofdwacht - het gezellige café op het grote plein.

Oostvoorne

Dit kleine dorp heeft een bijzonder restaurant aan zee, een gezellige winkelstraat en wandelroutes door bos en duinen. De Stenen Baak bij het begin van het Oosterlandse rak, is een historisch markeerpunt en de oude toegang tot de haven van Brielle.

Hellevoetsluis

Zee, strand en duinen zijn dicht in de buurt op dit zuidelijke punt van het Rijnmond- en havengebied. Door zijn strategische ligging was het eeuwen geleden een belangrijke locatie voor de zeevloot. Tegenwoordig, is het een prachtig stadje met een historische vesting, met diverse monumenten, maar ook restaurants en mogelijkheden voor een wandeling aan de waterkant.

"Stop met wat je doet en kijk eens om je heen. Zie de schitterende wereld waarin je leeft."

Ralph Marston